+45 2721 9825
Service

Lad et kvalitetsværksted løse opgaven

 

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og biltyper.

 

Vi udfører alle former for mekanisk arbejde, alt fra serviceeftersyn til et tandremsskift eller blot et hjulskift. Hos os, er ingen opgave hverken for lille eller stor.

Hos Fyns Auto-opret ved vi at kvaliteten af det afleverede stykke arbejde er vigtigt. Vi bruger derfor kun kvalitets-reservedele til vores reparationer. De kvalitets-reservedele som vi bruger, sikrer dig som kunde, at bilen opretholder sin garanti efter en servicering hos os.

 

 

 

Vi udfører autoopretning, karosseriarbejde mm. på alle bilmærker og biltyper.

 

Fyns Auto-opret er et certificeret Eurogarant skadecenter, det er vores garanti til kunden, at vores arbejde er kvalitetssikret. Alle vores reparationer foretages efter det enkelte bilmærkes fabriksvejledning og er udført håndværksmæssigt korrekt, så bilen er sikker at færdes i.

Alle forsikringsskader laves med originaldele, derved bortfalder garantien ikke, og der stilles gerne en lånebil til rådighed, imens bilen er på værksted.

  

 

Ydermere har vi et bredt udvalg af salgsbiler, til enhver smag. Falder du over en bil der kunne have interesse, så kig forbi, så vi kan arrangere en prøvetur, i din måske næste bil.

Vi kan ved køb af bil, tilbyde finansiering af bilen, til konkurrencedygtige priser.